Pszenica, pszenżyto, jęczmień, żyto, owies, rzepak ozimy, słonecznik, len, kukurydza, burak cukrowy | 2 - 6 l/ha | 200 - 300 l/ha |
Ziemniak | 4 - 6 l/ha | 200 - 300 l/ha |
Soja | 2 - 6 l/ha | 200 - 300 l/ha |
Jabłoń, grusza, wiśnia, brzoskwinia, morela, śliwa, agrest, malina, porzeczka, borówka amerykańska, winorośl, truskawka | 3 - 6 l/ha | 500 - 1000 l/ha |
Pomidor, papryka, ogórek, warzywa cebulowe, brokuł, kalafior, kapusta głowiasta biała, czerwona, kapusta pekińska, włoska, brukselska, kalarepa, rzodkiewka, jarmuż, marchew, pietruszka, pasternak, seler, burak ćwikłowy, groch, fasola | 2 - 6 l/ha | 400 - 600 l/ha |
Trawniki | Roztwór 0,25 - 0,3 % | - |
Rozsada warzyw | Podlewanie: Roztwór 0,05 - 0,1 % Opryskiwanie: 0,25 - 0,3 % | - |
Szkółki roślin ozdobnych wieloletnich, szkółki roślin sadowniczych, szkółki roślin ozdobnych jednorocznych, rośliny ozdobne, uprawy małoobszarowe, uprawy hobbistyczne | Podlewanie: Roztwór 0,05 - 0,1 % Opryskiwanie: 0,25 - 0,3 % | - |