Pszenica ozima, pszenżyto ozime, żyto ozime, jęczmień (paszowy) ozimy, rzepak, soja, winorośl, warzywa cebulowe, kapusta głowiasta biała, kapusta głowiasta czerwona, kapusta pekińska, kapusta włoska
| 0,5-1 l/ha | 1-3 |
Pszenica jara, pszenżyto jare, jęczmień (paszowy) jary, jęczmień (browarny) ozimy, żyto jare, słonecznik, len, kukurydza, burak cukrowy, ziemniak, jabłoń, grusza, czereśnia, wiśnia, brzoskwinia, morela, śliwa, truskawka, brokuł, kalafior, kapusta brukselska, jarmuż, marchew, pietruszka, pasternak, burak ćwikłowy | 0,5-1 l/ha | 1-2 |
Jęczmień (browarny) jary, kalarepa, rzodkiewka, groch, fasola | 0,5-1 l/ha | 1 |
Borówka amerykańska | 0,5-1 l/ha | 1-5 |
Seler | 0,5-1 l/ha | 1 |
Rozsada warzyw kapustnych | Podlewanie: roztwór 0,05-0,1%
Opryskiwanie: roztwór 0,25-0,3% | 1-2 |
Fertygacja | 0,3-0,06 mg Mo/l pożywki( 1-2 ml nawozu w 1000 l pożywki gotowej do stosowania) | 2-3 razy w sezonie wegetacyjnym co drugi-trzeci cykl fertygacji |