-
-
-
-
-
-
-
-
-
Strefa marek
-
ADAMA
-
AGRECOL
-
AGRIGENT
-
AGRIGES
-
AGRII
-
AGRONOMICA
-
ALBAUGH
-
ASX
-
AWTOOLS
-
BAHCO
-
BARCLAY
-
BASF
-
BAYER
-
BELLOTA
-
BENEK
-
BIOLIDER
-
BIOPON
-
BLATTIN
-
BROS
-
BROWIN
-
CERTIS BELCHIM
-
CORTEVA
-
CROPTHETICS
-
EKODARPOL
-
ENVU
-
EXPEL
-
FINE
-
FISKARS
-
FMC
-
FOCUS
-
FORM-PLASTIC
-
FREGATA
-
GEKO
-
GLOBACHEM
-
GLOTOX
-
HAPPS
-
HECTOR
-
HÖVELER
-
HQS
-
HRS Feed
-
INNVIGO
-
INTERMAG
-
INTERS
-
ISAGRO
-
KAMPOL
-
KELTIN
-
KOJPASZ
-
KWAZAR
-
LAHTI PRO
-
LAMELA
-
LEMIGO
-
MARINA
-
MARTEX
-
MEGAN
-
MILAN
-
MODECO
-
NESTOR
-
NOBLEZA
-
NUFARM
-
PESTILA
-
PET NOVA
-
PIOMAR
-
PLANTICO
-
PROFIX
-
PROLINE
-
PROSPERPLAST
-
PROTECT GARDEN
-
QEMETICA
-
ROTAM AGROCHEMICAL EUROPE
-
SHARDA
-
SILVER
-
STALCO
-
SUMI AGRO
-
SYMBIOZ
-
SYNGENTA
-
SYNTHOS AGRO
-
TEGER
-
TRIXIE
-
TROPI
-
TROPICAL
-
TROUW NUTRITION
-
TVARDY
-
UPL
-
VORSTAHL
-
YARA
-
YATO
-
ZIEMOVIT
-
-
Blog

Nasiona na kiełki - Fasola Mung 40g
Łacińska nazwa: Vigna radiata
Odmiana: Fasola Mung
Opis odmiany: Kiełki fasoli mung są chrupiące i delikatne w smaku, przypominające młody groszek. Wytwarzane w procesie kiełkowania enzymy powodują łatwą przyswajalność białka, a kiełki są lżej strawne. Fasola mung, oprócz znacznych ilości białka (25%), zawiera wszystkie ważne dla organizmu witaminy (A, B, C, E) oraz sole mineralne i błonnik. Kiełki fasoli mung obniżają poziom „złego” cholesterolu LDL, cukru i trójglicerydów we krwi oraz ciśnienie.
Okres wegetacji: Kiełki są gotowe do zbioru po 4-5 dniach
Stanowisko: W ciepłym, wilgotnym miejscu, najlepiej w kiełkownicy lub w słoiku
Rozstawa: 1-2 cm
Zastosowanie: Kiełki wykorzystywane w sałatkach, kanapkach, daniach orientalnych
Gramatura: 40 g
Opis
- PRODUCENT1
- Plantico
- ROŚLINA
- Nasiona na kiełki
- ODMIANA
- Całoroczna
- KOD EAN1
- 5901363425415
Brak recenzji użytkowników.