-
-
-
-
-
-
-
-
-
Strefa marek
-
ADAMA
-
AGRECOL
-
AGRIGENT
-
AGRIGES
-
AGRII
-
AGRONOMICA
-
ALBAUGH
-
ASX
-
AWTOOLS
-
BAHCO
-
BARCLAY
-
BASF
-
BAYER
-
BELLOTA
-
BENEK
-
BIOLIDER
-
BIOPON
-
BLATTIN
-
BROS
-
BROWIN
-
CERTIS BELCHIM
-
CORTEVA
-
CROPTHETICS
-
EKODARPOL
-
ENVU
-
EXPEL
-
FINE
-
FISKARS
-
FMC
-
FOCUS
-
FORM-PLASTIC
-
FREGATA
-
GEKO
-
GLOBACHEM
-
GLOTOX
-
HAPPS
-
HECTOR
-
HÖVELER
-
HQS
-
HRS Feed
-
INNVIGO
-
INTERMAG
-
INTERS
-
ISAGRO
-
KAMPOL
-
KELTIN
-
KOJPASZ
-
KWAZAR
-
LAHTI PRO
-
LAMELA
-
LEMIGO
-
MARINA
-
MARTEX
-
MEGAN
-
MILAN
-
MODECO
-
NESTOR
-
NOBLEZA
-
NUFARM
-
PESTILA
-
PET NOVA
-
PIOMAR
-
PLANTICO
-
PROFIX
-
PROLINE
-
PROSPERPLAST
-
PROTECT GARDEN
-
QEMETICA
-
ROTAM AGROCHEMICAL EUROPE
-
SHARDA
-
SILVER
-
STALCO
-
SUMI AGRO
-
SYMBIOZ
-
SYNGENTA
-
SYNTHOS AGRO
-
TEGER
-
TRIXIE
-
TROPI
-
TROPICAL
-
TROUW NUTRITION
-
TVARDY
-
UPL
-
VORSTAHL
-
YARA
-
YATO
-
ZIEMOVIT
-
-
Blog

Papryka Habanero Red
Łacińska nazwa: Capsicum L.
Odmiana: Habanero Red
Opis odmiany:
Papryka Habanero Red to wyjątkowo ostra odmiana, znana z wysokiej zawartości kapsaicyny (100 tys. – 350 tys. jednostek). Roślina osiąga wysokość do 120 cm, a jej owoce są czerwone, o długości 2,5–6 cm i szerokości około 2,5 cm. Charakteryzuje się bardzo ostrym smakiem, co czyni ją idealną do użycia jako przyprawa lub dodatek do potraw.
Okres wegetacji: Wczesna, średnio-wczesna (około 80–90 dni)
Stanowisko: Ciepłolubne, słoneczne, ciepłe i osłonięte od wiatru. Podłoże powinno być bogate w próchnicę, dobrze nagrzewające się i wilgotne.
Rozstawa: 30 x 30 cm
Zastosowanie: Przeznaczone do bezpośredniego spożycia, głównie w postaci przyprawy lub dodatków do potraw. Może być również używana w przetwórstwie.
Gramatura: 0,15 g
Brak recenzji użytkowników.